Beslut avseende Arenaligan säsongen 2020/2021

 

Säsongens Arenaliga kunde starta enligt plan hösten 2020 med totalt 21 startande lag fördelat på tre divisioner. Då spridningen av coronaviruset efter en relativt lugn sommar åter ökade under hösten tog Regeringen i november beslut om inskränkningar som innebar att ligan var tvungen att pausas på obestämd tid. Förhoppningen var dock att det under överskådlig framtid skulle kunna släppas på restriktionerna, men så skedde inte utan i stället skärptes dessa under december och kvarstår ännu. Några nya besked och lättnader förväntas tyvärr inte förrän vaccinationsprogrammet tagit ordentlig fart i vår.

Tävlingsledningen ser därför nu inte några möjligheter att återgå till spel under den tid som återstår av spelsäsongen utan beslut har tagits att ställa in säsongen 2020/2021 och i stället planera för en nystart i oktober 2021.

Tävlingsledningen beklagar att vi behövt ta detta beslut och som lite ”plåster på såren” kommer alla lag som i år betalt sin startavgift vara välkomna till spel nästa säsong utan att behöva betala ny startavgift.

Inbjudan till den nya säsongen kommer som vanligt i augusti/september.

Med hopp om en friskare och hyfsat normal framtid!!

 

Kent Kyrk och Lars-Erik Kittel

NÖJESARENAN, SKÖVDE

Egnells väg 1

541 41 Skövde


Måndag-Torsdag Stängt

Fredag-Söndag 12:00-20:00


Köket stänger 19:00.

VIKTIG INFORMATION!

Vi har problem med vår telefonväxel och våra telefoner. Skulle du inte komma fram på telefonen kan Du nå oss på våra sociala medier eller e-post. Vi arbetar på en lösning.

Vi är en kontantfri restaurang

Välkomna till Nöjesarenan!

 

O'Learys Skövde byter namn till 

Nöjesarenan. En plats för människor att umgås, käka gott & utmana varandra i våra aktiviteter.

Förutom bowling har vi nu även 

shuffleboards, basket m.m

 

 

Restaurang, sport & nöje. För alla!

FÖLJ OSS

  • Facebook
  • Instagram
logga hemsida.png